Rotaryclub Tilburg

Goedemorgen Rotarian

Wat is Rotary

Rotary is een wereldwijde humanitaire service organisatie, die zich lokaal en wereldwijd inzet voor maatschappelijke doelen en mede gebaseerd is op een warme en vriendschappelijke relatie tussen de leden. In totaal bestaan er zo’n 34.000 clubs verspreid over de hele wereld. De laatste jaren heeft Rotary zich bijvoorbeeld internationaal sterk gemaakt voor het uitroeien van polio. En hoewel polio daardoor voor bijna 99% als ziekte is uitgebannen en er 2 miljard kinderen zijn geholpen, vraagt de laatste 1% nog een enorme inspanning. In onze eigen regio zijn we actief met diverse initiatieven zoals bijvoorbeeld ‘Tilburg Fashion’; de ‘ouderenmiddag’ en de ‘boekenmarkt.

Rotaryclub Tilburg is een club van 33 mensen die zich willen inzetten voor de wereld om ons heen. Hoe? Bijvoorbeeld door geld in te zamelen voor goede doelen. Of om zelf te handen uit de mouwen te steken … of om anderen op weg te helpen. Daarnaast zijn we een gezellige groep mensen met een brede interesse en zijn er regelmatig sprekers op de clubavonden die over wisselende en interessante onderwerpen hun kennis met ons willen delen.

Misschien is Rotaryclub Tilburg ook wel wat voor jou. Bijvoorbeeld als je open staat voor maatschappelijke ontwikkelingen. Maar ook als je een brede belangstelling hebt en het leuk vindt jouw interesses te delen met die van een ander. Met zo’n groep op te trekken is gewoon en bijzonder tegelijk.